ProdukterInnbrudd

  Våre innbruddsløsninger beskytter boliger og kommersielle virksomheter med sikkerhetskomponenter som er lett tilpasses for å møte unike behov. Vår portefølje består av alarmsentraler, tastatur, trådløse og kablede detektorer, kommunikasjon, sirener og strober.

 • Gå til Innbrudd...

Brann

  Vi tilbyr et omfattende utvalg av brannalarmsentraler og detektorer som dekker alle applikasjoner fra bolig til high-end kommersielle og industrielle bedrifter.

 • Gå til Brann...

Adgangskontroll

  Vi tilbyr enterprise software, integrerte systemer og adgangskontrollsystemer til å administrere flere sikkerhetssystemer, sanntids intelligent videoinnholdsanalyse, biometrisk adgangskontroll, smartkort applikasjoner, og besøks styringssystemer for kunder over et bredt spekter.

 • Gå til Adgangskontroll...

Video/Transmisjon

  Vi tilbyr et komplett utvalg av kommersielle, bedrift, analoge og IP videoovervåkning løsninger som dekker kravene i en rekke markeder. Våre full video og overføring produktportefølje inkluderer analog, hybrid og IP lagringsløsninger, PTZ, analoge og IP-kameraer samt et bredt spekter av video, data og lydoverføring løsninger.

 • Gå til Video/Transmisjon...

Om våre produkter

UTC Fire & Security robuste produkttilbud er utformet for å beskytte og sikre din virksomhet, ditt hjem og din familie via et fullt spekter av sikkerhet og livreddende sikkerhetsapplikasjoner. Våre produkter er ledende innen nyskapning og pålitelighet. Fra innbrudds-og brann detektorer til sentraler, fra kommersielle kameraer og digitale videoopptakere til high-end intelligente nettverk overvåkingssystemer, fra frittstående kort og lesere til nettverk adgangskontroll - alt samarbeider sømløst - UTC Fire & Security har en produktportefølje som vil tilfredsstille alle dine sikkerhetsbehov.